H&S CORSE

Jouw Italiaanse auto Expert

In 2008 begonnen we met H&S Corse, een familiebedrijf dat is ontstaan uit onze diepe liefde voor Italiaanse auto’s. Ons team is gespecialiseerd in het onderhoud, tuning en verkoop van prachtige Italiaanse Occasions.

Met onze moderne vermogenstestbank kunnen we de prestaties van motoren nauwkeurig meten en aanpassen.

Wat ons onderscheidt, is dat we al het werk in eigen huis doen. Van het fijn afstemmen van de prestaties tot het ontwikkelen van verbeteringen en het selecteren van kwalitatieve Italiaanse occasions, we zijn betrokken bij elk aspect van de auto’s die we behandelen.

Bij H&S Corse draait alles om het koesteren van Italiaanse auto’s. Of je nu op zoek bent naar wat extra pit in je rit, professioneel onderhoud nodig hebt of een prachtige Italiaanse occasion wilt aanschaffen, wij staan voor je klaar. Onze passie voor deze auto’s is de drijvende kracht achter alles wat we doen.

“Onze passie voor deze auto’s is de drijvende kracht achter alles wat we doen.”

We heten je van harte welkom bij H&S Corse, waar we jouw Italiaanse auto met zorg en vakmanschap behandelen en waar je de perfecte Italiaanse occasion kunt vinden..

Follow us

VLOG KANAAL

Aboneer op ons kanaal

Bij H&S Corse nemen wij ook de camera mee de werkplaats in om jullie mee te nemen achter de schermen. Zo genieten wij allemaal van al het moois wat hier in de werkplaats verschijnt.​

0

+ jaar ervaring

Italiaanse auto's

0 +
Italiaanse auto's getuned
0 k
Klanten geholpen

ONS TEAM

  • Familie bedrijf
  • Gespecialiseerd in Italiaanse auto's
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Tuning & Performance
  • Verkoop occasions